Over Hamilton Forte & Associates

Onze kennis van Internal Audit, Finance & Control, Risk & Compliance en IT Security, aangevuld met ruim twee decennia aan recruitmentervaring, maakt Hamilton Forte & Associates tot wie en wat we nu zijn: gespecialiseerd, professioneel, integer, transparant, betrokken en relativerend.

 

Doing it right

Ons netwerk, onze klantenkring en onze database zijn omvangrijk. Dat waarborgen we door voortdurend onze searchtechnieken aan te scherpen en voorop te lopen als het gaat om ontwikkelingen binnen de werving en selectie. Zo blijven de kansen op succes voor onze opdrachtgevers en kandidaten toenemen en vinden we voor onze opdrachtgevers de professionals die zij zoeken. Of vinden we de vacature die een professional zoekt. Soms lukt dit op korte termijn, soms duurt het wat langer, want kwaliteit gaat voor ons boven kwantiteit. Bovendien kunt u bij Hamilton Forte & Associates rekenen op advies: gevraagd, ongevraagd en oprecht.
Welke vacature u ook aan ons toevertrouwt: we volgen nooit een vaste route, maar altijd die route die ons leidt naar de best passende kandidaat. Wilt u een volgende carrièrestap zetten? Ook dan zoeken we de best passende vacature, zonder omwegen.

Track record

Daden zeggen zo veel meer dan woorden: we laten elke dag opnieuw zien wat er mogelijk is en wat we samen allemaal kunnen bereiken. En met ‘elke dag’ bedoelen we ook écht elke dag: zeven dagen per week en 24/7 gaan wij door om het beste resultaat te behalen. Dit doen we sinds 1999, met een bekwaam team vanuit onze centraal gelegen kantoor in Amstelveen, onder de rook van Amsterdam.
We doen dit voor Internal Audit, Finance & Control, Risk & Compliance en IT Security professionals in binnen- en buitenland en voor onze uiteenlopende, gerenommeerde opdrachtgevers die vacatures of interim-posities hebben in deze specifieke vakgebieden.
Bij elke match die wij maken, staat voor ons voorop dat alle partijen tevreden moeten zijn. Alleen zo kan een duurzame samenwerking worden gerealiseerd, voor iedereen.

Contact

Hamilton Forte & Associates B.V.
Laan van Kronenburg 14
1183 AS AMSTELVEEN
Phone: +31(0) 20 794 47 40
Email:
info@hamiltonforte.com


Contact person:
Matthijs Lemaire

+31 (0)6 2001 8979

VACATURE-ALERT

Wilt u als eerste de laatste Internal Audit, Finance & Control, Risk & Compliance en IT Security vacatures en interim-posities in uw mailbox ontvangen?
We houden u graag op de hoogte.

AANMELDEN ALERT