Hamilton Forte & Associates voor kandidaten

Als u het verschil kunt maken binnen Internal Audit, Finance & Control, Risk & Compliance of IT Security, maken wij graag het verschil voor u. Dit doen wij door u in contact te brengen met gerenommeerde en toonaangevende organisaties die de bemiddeling van hun vacatures en interim-posities aan ons toevertrouwen.

 

The way we do it

We realiseren ons dat er vele werving- en selectieorganisaties zijn die menen het beter en anders te doen dan anderen. Hamilton Forte & Associates zegt het niet alleen, maar doet het ook. Dankzij onze specialisatie en ervaring, sinds 1999, weten we waar het in uw vakgebied om draait.
We hebben duurzame samenwerkingen met een groot aantal corporate en internationale organisaties. Hierdoor kunnen we optimaal beoordelen of de organisatie past bij uw profiel, persoonlijkheid en ambities. We weten wat de functie binnen de betreffende organisatie inhoudt en adviseren u, op basis van deze kennis en onze oprechtheid, of de vacature in kwestie een passende, volgende stap in uw carrière kan zijn.

 

It’s the result that counts

Bij Hamilton Forte & Associates staat succes voorop. Voor ons betekent dit dat niet enkel de opdrachtgever tevreden moet zijn maar zeker ook u als kandidaat. Dit begint met een persoonlijke benadering. Voor ons is dat inclusief gevraagd en ongevraagd advies, volledige transparantie, het nakomen van afspraken en gegarandeerde integriteit. Tijdens het gehele proces (en ook daarna).

 

That’s why

  • Interessante vacatures
  • Persoonlijke benadering 
  • Gerenommeerde opdrachtgevers
  • Jarenlange praktijkervaring in werving en selectie binnen uw vakgebied
  • Een volwaardige gesprekspartner
  • Betrouwbaar
  • 24/7 bereikbaar
  • Kwaliteit boven kwantiteit

Inschrijven

Contact

Hamilton Forte & Associates B.V.
Laan van Kronenburg 14
1183 AS AMSTELVEEN
Phone: +31(0) 20 794 47 40
Email:
info@hamiltonforte.com


Contact person:
Matthijs Lemaire

+31 (0)6 2001 8979

VACATURE-ALERT

Wilt u als eerste de laatste Internal Audit, Finance & Control, Risk & Compliance en IT Security vacatures en interim-posities in uw mailbox ontvangen?
We houden u graag op de hoogte.

AANMELDEN ALERT